Рубрики
Новости

Електронна візитка NFC – інноваційний спосіб розповісти про себе

Побудувати бізнес без партнерів неможливо. А тому потрібен постійний обмін інформацією та контактними даними. Велике значення в цьому мають візитки, які дозволяють знайти потрібну людину чи компанію, яка пропонує свої послуги. Паперова візитка залишається важливим інструментом для обміну контактами, але з появою нових технологій традиційний формат змінюється. 

Одне з інноваційних рішень — електронні візитки NFC. З ними з’явилася нова можливість виділитися серед конкурентів та продемонструвати нестандартний підхід до обміну інформацією.

Як NFC-візитки допомагають виділитися серед конкурентів

NFC — це технологія безконтактного зв’язку, яка дозволяє обмінюватися даними між пристроями на близькій відстані. NFC-візитки використовують цю технологію, щоб надати вашим контактам більше інформації.

Електронна візитка NFC не просто передає контактну інформацію, але й може виводити на екран смартфона або іншого пристрою різноманітний контент, включаючи ваш профіль в соціальних мережах, портфоліо, відео-презентацію або навіть віртуальний тур по вашій компанії.

При зміні контактної інформації електронну візитку не потрібно перевипускати або переробляти, як паперовий аналог. Всі дані оновлюються автоматично.

Потреба в паперових візитках автоматично відпадає, як і використання паперу для їх випуску та перевипуску.

Креативні підходи до оформлення та використання

Електронні візитки відкривають нові можливості для використання:

  1. За секунди можливо відкрити інформацію на смартфоні.
  2. Портфоліо на Behance, профіль в Instagram, канал YouTube, сторінка Facebook, TikTok або LinkedIn — будь-яке посилання можливо записати та використовувати.
  3. Динамічний дизайн NFC-візитки може мати особливу стилістику споживача, включати інтерактивні елементи: анімацію або графіку. 
  4. Виготовлена з міцного пластику візитка прослужить не один рік без втрати зовнішнього вигляду.

Тобто візитка в такому форматі надає багато інформації одночасно та дозволяє використовувати нові знайомства з користю для справи.

Приклади нестандартного застосування NFC-візиток

NFC-візитки можуть бути використані в різноманітних ситуаціях. Електронна візитка може стати частиною маркетингової стратегії компанії. При її допомозі можливо виводити на сторінки споживачів спеціальні акційні коди, які можна використовувати для отримання спеціальних пропозицій, знижок, бонусів, повідомлень.

Бажаєте ознайомитись з новою компанією? Не проблема! За допомогою таких візиток можна влаштувати інтерактивну віртуальну екскурсію, ознайомитися з роботою співробітників компанії, її продукцією та досягненнями.

Такий нестандартний підхід можливий з компанією «Смарт-карти України»! 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Последние записи