Категорії
Новини

Де замовити декор для дому?

Справжній затишок і домівка створюють милі та приємні оку дрібниці. Інтернет-магазин Resteq пропонує широкий вибір декору для дому, який підійде під будь-який дизайн і проявить ваш характер в інтер’єрі. Також ви можете обрати тут оригінальний подарунок своїм близьким за приємною ціною.

Що можна купити у Resteq?

Купити декор для дому https://resteq.net/ua/om_y_ynterer-1/ekor_y_dyzajn-1 у магазині Resteq дуже просто. У меню є 7 категорій, за допомогою яких ваша навігація по сайту значно полегшиться. З докладними характеристиками товару можна ознайомитися, натиснувши з його картку. Для оформлення замовлення додайте вибраний декор у «Кошик», після чого заповніть просту форму.

На сайті компанії Resteq ви можете вибрати:

  • Штучні квіти. Якщо з живими квітами справи не склалися, в онлайн-магазині Resteq можна придбати штучний бонсай. Квіти виглядають дуже правдоподібно, додадуть соковитості та азіатські нотки в інтер’єр.
  • Інтер’єрні ляльки. Прості фігурки спокійних відтінків стануть сучасним декором для дому.
  • Презенти для дітей та дорослих, які прикрасять чийсь будинок, надихнуть на творчість. Вони розташовані у вкладці «Подарунки та сувеніри». Консультанти компанії допоможуть з упаковкою подарунків та допоможуть вибрати подарункові набори за потреби.
  • Скретч-карти та постери з оригінальними зображеннями із зірками, кадрами з відомих фільмів та мультяшними персонажами. Такі постери можна використовувати як самостійний елемент декору чи збирати колекції, заповнивши всю стіну.
  • Статуетки. Серед них ви знайдете варіанти від милої троянди у колбі до анатомічного черепа. Добре підійдуть для оформлення домашнього дизайну або створення атмосфери на тематичній вечірці.
  • Оригінальні скриньки, які послужать зручним органайзером для прикрас чи інших дрібниць. Фанатам Гаррі Поттера можна презентувати тематичну дерев’яну музичну скриньку.
  • Музичні інструменти. У відповідній вкладці представлені товари, які сподобаються талантам, які давно мріють оволодіти грою на кишеньковій гітарі, калімбі, бубні та баяні. Крім самих інструментів, тут можна знайти каподастр для електро- та акустичних гітар, струни.

Менеджери магазину готові приймати ваші замовлення з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 18:00 та в суботу з 10:00 до 16:00. Після заповнення форми на сайті та підтвердження замовлення ваш товар буде доставлено через 1-2 дні. Якщо товар відсутній на складі, його доставка може тривати до 8 тижнів.

Співробітники компанії Resteq готові проконсультувати вас з будь-якого питання та допомогти з вибором кращого товару. Облаштуйте свій побут разом із Resteq!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи