Категорії
Новини

Електричні теплі підлоги: особливості та види

Кожен з нас бажає жити щасливим та комфортним життям. Ідея теплої електричної підлоги дозволяє забезпечити в приміщенні максимальний рівень тепла. До встановлення теплої підлоги необхідно підходити розважливо, заздалегідь визначившись із типом підлоги. Важливо розуміти, що тепла підлога встановлюється не з метою економії фінансів, а скоріше для надання приміщенню максимального комфорту.

Все, що потрібно знати про електричну систему

Через теплові носії енергія поширюється по підлоговому покриттю. Електричні прилади поступово розподіляють тепло, але це в свою чергу накладає деякі обмеження на їх експлуатацію та обстановку інтер’єру.

Системи бувають двох видів: кабельні та плівкові. Перший варіант встановлюється всередині стяжки підлоги, що практично не впливає на товщину покриття. Плівкові системи монтуються зверху стяжки під ізоляцію.

Електричний варіант ідеально підійде для обігріву малогабаритних приміщень: терас, балконів та лоджій, мансард тощо.

Перш ніж визначитися з тим, який саме вид підлоги встановлювати, доцільно розібратися із завданнями його експлуатації. Існує кілька типів поєднань додаткових систем обігріву та центрального опалення. Електрична підлога може також бути самостійним та повноцінним елементом обігріву приміщення.

Розглянемо випадки, коли тепла підлога ідеально впишеться під ваші умови:

  • якщо потрібне додаткове джерело обігріву для ванної, балкону тощо;
  • потрібен тимчасовий та швидкий обігрів;
  • коли монтаж водяних систем неможливо здійснити;
  • встановлення без капітальної ремонтної роботи.

При правильному монтажі, який виконується кваліфікованими майстрами, будь-який тип теплої підлоги справлятиметься зі своїми обов’язками. Що стосується ціни, то вигідніший електричний варіант. До того ж, для невеликих приміщень це єдине раціональне рішення. І, звичайно ж, має значення марка продукції, що використовується.

Розумний Дім пропонує системи обігріву від торгової марки Nexans. Вся продукція сертифікована, на неї надається гарантія на 20 років.

З усіх питань звертайтеся до фахівців компанії, які підберуть для вас індивідуальну систему обігріву. З системами Nexans ви створите у своєму будинку сприятливий мікроклімат та забезпечите своїм домочадцям максимальний рівень комфорту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи