Категорії
Новини

Розсувні двері: особливості вибору, де купити в Києві

Все частіше замовники приходять із питаннями про розсувні двері: як ставити, куди, в чому нюанси експлуатації. І це зрозуміло. Такі двері виглядають елегантно, сучасно та незвично. Однак, як за будь-якого нестандартного рішення, існують як переваги, так і недоліки, які варто розуміти до оформлення замовлення.

Перш ніж купити розсувні двері, звертайте увагу на їх особливості:

  • не відрізняються підвищеною шумоізоляцією, оскільки не щільно прилягають до стіни;
  • не перешкоджають розповсюдженню запахів по квартирі;
    особливо важлива якісна фурнітура у системі, щоб механізм служив довго;
  • істотно економлять місце і тому ставляться там, де немає можливості встановити звичайні двері;
  • плінтус для такої конструкції потрібно або забрати, або використовувати дуже тонкий, щоб не заважав дверному полотну рухатися.

Розсувні двері https://www.solo-dveri.ua/uk/perehorodky_y_razdvyzhnie-dvery/ можуть бути не тільки різновидом міжкімнатних конструкцій. В окремих випадках вони можуть бути елементом зонування простору, розділяючи одне приміщення на частини.

Крім того, багато замовників знаходять зручною відсутність порога у дверній конструкції. Іноді його місце займає прикріплена до підлоги напрямна. Плюсом розсувних дверей називають і те, що вони не захлопнеться від протягу, ризикуючи травмувати маленьких дітей або домашніх тварин.

Де придбати розсувні двері в Києві

Компанія «Соло Двері» пропонує широкий асортимент розсувних конструкцій дверей і готова втілити ваші дизайнерські ідеї в реальність. Замовнику слід лише визначитися з тим, які саме двері відповідають усім його вимогам.

За кількістю стулок розсувні двері можуть бути одностулковими та багатостулковими. Перші будуть чудовим рішенням для стандартного отвору. А ось багатостулкові рекомендуються для великих просторів.

На вибір клієнта також надаються варіанти з механізмом руху вздовж стіни або у вмонтовану нішу (фальш-стіну). При другому варіанті фахівці роблять стіну з гіпсокартону або з інших матеріалів.

Те, як виглядатиме конструкція в інтер’єрі, залежить від матеріалу дверного полотна. Це може бути:

  • дерево – виглядає масивно і солідно, а декорування різьбленням або витонченою фурнітурою додасть індивідуальності;
  • ламіновані ДСП та МДФ – не такий масивний варіант, але що зберігає всю привабливість натуральної деревини;
  • дзеркала – таке дверне полотно візуально збільшує простір;
  • загартоване скло – найбільш популярне рішення завдяки міцності, відчуттю невагомості, лаконічності та практичності.

На четвертий варіант останнім часом було помічено підвищений попит. Такі розсувні двері вологостійкі, міцні, стійкі до перепадів температур, не крадуть сонячне світло і простір. Скляні полотна в конструкції здатні доповнити інтер’єр незвичайним шармом та затишком, впишуться у будь-який дизайн приміщення.

Для замовлення розсувних дверей звертайтесь до салону Solo Dveri, де вам обов’язково допоможуть підібрати оптимальний варіант. На сайті можна знайти цікаві акції на будь-який смак. А встановлення досвідченими фахівцями проводиться швидко та якісно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи