Категорії
Новини

7 причин купити калауд для кальяну

Калауд – корисний прилад для кальяну, який дозволяє регулювати жар від вугілля до тютюнової суміші. Девайс допомагає максимально розкрити аромат тютюну, прибрати гіркоту диму та продовжити сеанс куріння. Виріб давно витіснив і замінив фольгу, став справжньою знахідкою для курців при приготуванні смачних курильних сумішей. Щоб купити калауд в Україні та не помилитися з вибором, необхідно звертатися до перевірених продавців.

Чому варто придбати калауд

Цей аксесуар для кальяну зазвичай виготовляється із високоякісного металу у формі кола. На дні калауда – спеціальні отвори, в які закладають вугілля. Вони допомагають циркулювати повітрям, постійно підтримуючи температуру. Таким чином, вугілля не згасне прямо під час куріння, а попіл не впаде в чашу, що може звести гіркоту до мінімуму. Враховуючи безліч плюсів, назвемо 7 причин, чому варто купити калауд для кальяну:

  1. Підготувати кальян до куріння швидше, ніж зазвичай. 5-10 хвилин справи, і ви вже занурюєтеся в атмосферу релакс.
  2. Не треба часто перевертати та доповідати вугілля.
  3. Регулювання жару дозволяє тютюну не підгоряти.
  4. Істотно знижується кількість золи, а це робить дим набагато м’якшим.
  5. Насолоджуватися клубами диму можна помітно довше.
  6. Калауду не страшний вітер та дрібний дощ. Він є ідеальним для куріння на природі.
  7. Економія грошей – на відміну від частої покупки фольги, один регулятор жару прослужить вам багато років.

Догляд за металевим аксесуаром простий. Після кожного застосування девайс потрібно остудити, щоб не обпектися. Великі шматочки гару прибрати щипцями, потім промити пристрій щіткою під проточною водою і поставити сушитися.

Купити калауд для кальяну дуже просто

Щоб «зловити дзен» і максимально розслабитися, потрібно подбати про якісне куріння. Як писав Дж. Р. Р. Толкін: «З вогнем танцювала радість, з димом помчало горе». Якщо хочеться замовити калауд відмінної якості, який прослужить вам багато років, оптимальним варіантом стане інтернет-магазин «Димок». Його онлайн-каталог рясніє широкою лінійкою стабілізаторів жару від відомих виробників. За допомогою фільтрів любитель кальянів зможе вибрати затребуване доповнення до кальяну з потрібними характеристиками, враховуючи товщину стінок, розмір аксесуара і навіть форми отворів на кришці. Доставка замовлень діє як по території України, так і за кордон. Кур’єрська служба швидко надішле ваше замовлення до найближчого відділення або прямо в квартиру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи