Категорії
Новини

Чай улун: користь та шкода для організму

Кожен поціновувач якісного чаю просто повинен спробувати китайський улун (оолонг), званий також бірюзовим чаєм. Завдяки нектарному смаку та рівному післясмаку він не залишить байдужим нікого. Приваблює і аромат напою – у чаю улун він насичений квітково-фруктовий. За своїми властивостями напій нагадує червоний чай, який дає енергію та заряд бадьорості. Може бути слабо-або середньоферментованим.

Корисні властивості чаю улун

Чай улун не тільки смачний, а й дуже корисний, якщо не зловживати напоєм. Він має безліч цікавих властивостей:

  1. Містить вітаміни, мікроелементи та антиоксиданти. Вони захищають клітини організму від шкідливих впливів, зокрема, запобігають утворенню пухлин.
  2. Допомагає у схудненні. Якщо регулярно вживати улун у поєднанні з правильним харчуванням та заняттями спортом, можна швидше позбутися зайвих кілограмів.
  3. Запобігає стрибкам глюкози в крові. Улун часто рекомендують як доповнення до основного лікування цукрового діабету другого типу.
  4. Поліпшує стан шкіри. Чай допомагає підтримувати здоровий вигляд шкіри. Крім того, він здатний полегшити стан людей, які страждають на екзему та атопічний дерматит.
  5. Підтримує здоров’я кісток та зубів. Елементи у складі чаю зміцнюють кісткову структуру, запобігають остеопорозу та затримують в організмі мінерали, які людина отримує з їжі.
  6. Здатний знизити рівень стресу та стимулювати розумову активність.

Чай улун містить кофеїн, тому при надто частому вживанні може надто збуджувати нервову систему. Також при зловживанні напоєм можливі головний біль, безсоння, діарея, печія, високий кров’яний тиск. Щоб неприємні ефекти не з’явилися, рекомендується випивати не більше 2-3 чашок улуну на день.

Де придбати оригінальний чай улун?

Щоб напій приносив лише користь та задоволення, необхідно придбати якісний продукт. Купити чай улун можна в компанії «Дао». У каталозі представлені лише оригінальні елітні сорти китайського чаю, які можна замовити прямо на сайті або зателефонувавши за вказаним номером телефону.

Ціна чаю улун порадує кожного. Серед широкого асортименту можна підібрати продукт, який припаде найбільше до душі – весняний «Ті Гуань Інь Лучжоу», літній чай «Рівноденство», високогірний «Нарцис», «Осінній туман», «Чорний дракон» та інші. А на чай улун “Нефритовий пік” зараз діє знижка 10%.

Доставка здійснюється по всій території України. При замовленні на суму від 550 грн. вона безкоштовна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Последние записи